Papirklipworkshop for japanske studerende

Jeg blev spurgt af Brenderup Højskole, om jeg ville lave en papirklip workshop med nogle af højskolens japanske studerende. Det ville jeg selvfølgelig gerne.

Det var ret hyggeligt og de japanske studerende var flittige og gode med saken – og så fik jeg også afprøvet mine japanske sprogkundskaber.

Jeg er ret begejstret for Japan. Det er blevet til tre rejser til landet, hvor jeg har udstillet og lavet papirklip workshops i H.C. Andersen Park øst for Tokyo.

Jeg håber at komme til Japan igen, og jeg har de sidste par år brugt tid på at lære det japanske sprog. Det er lidt af en udfordring bl.a. fordi de forskellige ord er så fremmede, men også fordi de japanske skrifttegn også skal læres. Så det er dobbelt svært – men også dobbelt sjovt.

Danish Paper Cut Artist Torben Jarlstrøm Clausen in paper cut workshop with japanese students at Brenderup Folk School