Papirklip workshop ved Den Japanske Forening i Danmark

Den Japanske Forening i Danmark fylder 30 år, og det skal fejres med et stort to-dagsarrangement på Ollerup Højskole. På programmet er bl.a. sakesmagning, Tai chi, yoga, japansk mad, hygge – og en papirklipworkshop med undertegnede.

Siden min første tur til Japan i 2011, har jeg været begejstret for dette spændende og anderledes land. Jeg har også brugt en del tid de senere år på at lære sproget herunder skrifttegnene.

Jeg har sagt, at jeg gerne vil holde workshoppen på japansk, hvilket er en kæmpe udfordring for mig, så jeg er allerede gået i skarp daglig træning.

大きな経験になります:-)

Den Japanske Forening i Danmark blev med støtte fra Den Japanske Ambassade etableret i 1991. Foreningens har knap 300 medlemmer hvoraf de fleste er japanere der bor i Danmark. Foreningen har til formål at fremme gensidig forståelse, kulturel udveksling og netværk. Foreningen også åben for Japan-interesserede personer af ikke japansk nationalitet.

Paper Cut Artist Torben Jarlstrøm Clausen holds workshop at the Japanese Association in Denmark