Første workshop på japansk

I lørdags holdt jeg papirklip workshop for Den Japanske Forening i Danmark ifm. med foreningens 30 års jubilæum 🇯🇵🇩🇰

Det foregik på Ollerup Højskole på sydfyn og med deltagelse fra hele landet. Storebæltsbroen var lukket om eftermiddagen, så de sjællandske deltagere nåede desværre ikke frem til workshoppen i tide. Men heldigvis var de fynske og jyske deltagere nået frem🙏😀

I ugevis havde jeg øvet mig på at kunne holde workshoppen på japansk. Jeg var spændt på, om jeg så også ville kunne få sproget til at flyde med publikum på. Det gik fint, selvom jeg lavede nogle sproglige fejl hist og pist🗣🇯🇵

Det var en stor oplevelse, og jeg synes deltagerne fik lavet nogle flotte og fantasifulde papirklip ✂️✂️✂️

Paper Cut Artist Torben Jarlstrøm Clausen holds workshop at the Japanese Association in Denmark