Japanske papirklip workshop på Brenderup Højskole

Jeg har for nyligt lavet endnu en papirklipworkshop sammen med japanske studerende fra Brenderup Højskole.

Skolen har et stort fokus på mellemfolkelig forståelse og opbygning af venskaber på tværs af landegrænser, kultur og sprog.

De japanske studerende er på højskolen i 10 uger, hvor de lærer en masse ting om Danmark som fx kunst, kultur og bæredygtighed.

På programmet er også et møde med mig som repræsentant for en dansk måde at klippe papirklip på. Jeg glæder mig til det hver gang, for det er altid hyggeligt – og så får jeg også mulighed for at træne mit japanske sprog.

Ved mine workshops lærer deltagerne, hvordan jeg klipper figurerne fri for papiret. Når de har lært det, opfordrer jeg dem til, at de improviserer og klipper deres helt egne figurer fri – uden at tegne først. Saksen skal nok selv finde vej.

Og det synes jeg, de var rigtigt gode til 🙂

本当に良いイベントでした😀

Danish Paper Cut Artist Torben Jarlstrøm Clausen in japanese paper cut workshop at Brenderup Højskole