Workshops i Duluth i Minnesota, USA – og en meget stor sø!

I april 2017 var jeg i Duluth, Minnesota for at udstille og afholde klippeworkshops ved The Nordic Center. På fotoet er jeg lige blevet klar til ferniseringen på udstillingen. Anden dag i Duluth bød på to klippesessioner ved University of Minnesota Duluth, en hockeymatch og en lutkoncert om aftenen. På tredje dag endnu en session på universitetet og endelig min workshop ved The Nordic Center.

Workshoppen var annonceret til kl. 15 hvor blot 9 personer var dukket op. Jeg gik i gang med min lille indledning. Jeg blev rimelig glad kl. 15:10, hvor der var dukket 35 op, og rummet var fyldt 🙂

Se fotos fra workshoppen ved The Nordic Center på min facebookside.

Jeg fik også set noget af Duluth og ikke mindst kæmpesøen Lake Surperior, som jeg havde glædet mig til at se. Det er vist verdens største sø, og visse steder er den 600 meter dyb. For år tilbage var der efter sigende en art af fisken stør i søen, som kunne blive op til to meter lang!


Der er masser af mineraler i Duluth-området, som herfra med store transportskibe sejles ud i verden via Atlanterhavet. Prøv at kigge på et kort og se hvor langt der er fra Lake Superior til Atlanterhavet gennem hele systemet af amerikanske søer. Der er langt…

Se fotos fra udflugt til Lake Superior på min facebookside.

Danish Paper Cut Artist Torben Jarlstrøm Clausen before workshop at The Nordic Center, Duluth, USA