Papirklip med på udstilling i Oregon, USA

Kulturorganisationen Nordic Northwest fra Portland i Oregon, USA viser nu udstillingen Nordic Folktales Reimagined, og et af mine papirklip kan ses i udstillinge, hvilket jeg er glad for.

Nordic Folktales Reimagined viser fortidens fortællinger udtrykt af samtidskunstnere. Museets udstillingssal vil være hjemsted for værker fra lokale kunstnere, der har gentænkt klassiske nordiske folkeeventyr. Mit papirklip er udstillet ved siden af et papirklip af H.C: Andersen – en ære for mig.

Udstillingen Nordic Folktales Reimagined kan ses ved Nordic Northwest i perioden 11. juni – 25. september 2022.

Jeg laver en online workshop sammen med Nordic Northwest den 11. september 2022. Det glæder jeg mig meget til.

Danish Paper Cut Artist Torben Jarlstrøm Clausen in Nordic Northwest exhibition in Portland, USA