Online papirklipworkshop ved Museum of Danish America, Iowa

Den 30. januar holder jeg online klippeworkshop for amerikansk publikum arrangeret af Museum of Danish America, USA.

Museet ligger i Iowa i Midtvesten, som er et område af USA, hvor mange danske emigranter har slået sig ned gennem tiderne. Museet har et stort fokus på at fastholde den danske kultur, herunder altså også dansk papirklip.

Jeg kender Museum of Danish America fra 2018, hvor jeg udstillede et halvt år. Som afslutning på udstillingen var jeg selv i Elk Horn for at lave papirklip workshops over to dage. Det er et dejligt sted. På fotoet kan det ses, at vi havde det hyggeligt 🙂

Jeg glæder mig meget til online workshoppen, hvor deltagerne kommer fra stater spredt ud over hele USA.

Læs mere om mine papirklip workshops såvel online som fysiske workshops.

Stay tuned 🙂

Paper cut workshop by Danish Paper Cut Artist Torben Jarlstrøm Clausen at Museum of Danish America, Elk Horn, Iowa, USA