Papirklipworkshop i Japansk TV

Jeg er lige kommet hjem fra Japan, hvor jeg bl.a. har lavet papirklip workshops i H.C. Andersen Park i Funabashi ved Tokyo.

Det er anden gang, jeg laver en workshop i parken. Det var en lige så stor oplevelse anden gang. De japanske børn skal bare have en introduktion, hvorefter de griber saksen lige så stille og går i gang. Dejligt 🙂

Se en stribe fotos fra workshoppen på min facebookside.

Den japanske TV station CITY NEWS kom forbi ved workshoppen i Andersen Park for at lavet et TV-indsalg. Se reportage fra mit papirklipværksted i H.C. Andersen Park på youtube (træk skyderen i bunden af billedet til ca. 6:40, så kommer indslaget).

De var bare så søde de japanske børn 🙂

Læs mere om mine papirklip workshops såvel online som fysiske workshops.

Danish Paper Cut Artist Torben Jarlstrøm Clausen in workshop at Andersen Park, Funabashi, Japan