14 online papirklip workshops i 2021

I denne coronatid er det jo ikke nemt at lave fysiske papirklipworkshops. Der skal nye løsninger til. Derfor er jeg begyndt at holde online workshops for dansk, japansk og amerikansk publikum.

På fotoet kan du se, hvordan jeg har organiseret min lille online papirklip hule. Når jeg taler og viser Power Point, filmes jeg af webkameraet på min bærbare computer. Jeg klipper og viser papirklip “live” i lysboksen til højre. Der er monteret en mobiltelefon øverst i boksen, som filmer mine hænder, når jeg klipper. På et bord ved siden af, ligger mine papirklip klar til at blive vist i lysboksen.

En workshop tager mellem 1 og 1,5 time. I 2021 blev det til 14 workshops med japanske, amerikanske og danske deltagere. Og der kommer stille og roligt nye workshops i kalenderen for 2022.

Kontakt mig gerne hvis du er interesseret i en online papirklip workshop.

Læs mere om mine papirklip workshops såvel online som fysiske workshops.

Danish Paper Cut Artist Torben Jarlstrøm Clausen while doing a online paper cut workshop